Kamis, 11 September 2014

tkusnis un tad piln

Vai tu nekad neesi bijis laika jūs vēlētos, lai saņemtu prom no tā visa? In 1978 gada martā / aprīlī, www.motherearthnews.com publicēja stāstu par pāris, kurš nopircis McLeod sala - 90 akru salas piekrastē Cape Breton Island, Jaunskotijā, Kanādā.

Viņiem ir daži dzīvnieki, tērēt ļoti maz par pārtikas preces, un ir diezgan labi uztur salu pati. Lai gan tas iesniegt tos ar dažiem jautājumiem:

     "Jūra, jūs zināt, nav saukta" nemierīgs "par neko. Stikla-gluda bay (kā mēs esam iemācījušies tik labi!) Var putot-reizēm šķietami sekundēs-uz windswept haoss straumes un combers. Mēs" esmu arī redzējis, ka pats bay (tā, kurā atrodas mūsu sala), atkusnis un tad pilnīgi refreeze tikai stundām vienā decembris dienā.

     Ziemām šeit var būt īpaši mainīga. Nepārtraukti pavasara līdzīgi atkušņiem visā 1976 aukstā sezonā, piemēram, tur mūsu lauru piepildīts ar slushy ledu, kas bija pārāk biezs, lai push laivu pa ... bet pārāk bīstami, pat lapsa staigāt. Mēs bijām marooned trīs pilniem mēnešiem, no pirmā janvāra līdz marta beigām. Pagājušajā ziemā ieraksts pēkšņs aukstuma vilnis, no otras puses, kas piepildīts līci tik stingri ar ledū, ka mēs varētu pārgājienā uz priekšu un atpakaļ uz kontinentu mūsu pasta un kamanas slodzes piegādēm kāda laika mēs vēlējāmies. "

Daži no mums, mēs atrodam internets dod mums brīvību, lai varētu dzīvot un strādāt gandrīz jebkurā vietā mēs vēlamies. Šie cilvēki nav, ka greznība. Es izmantoju pagātnes formā, jo es nevaru atrast visu aktuālo informāciju par tiem. Kas to lai zina? Varbūt jūra nes uz jūru.

Dzīve ir pilna ar upuriem. Daži no tiem ir tikai dārgāka nekā citi. Still, es nedomāju, ka pērk salas ir manā nākotnē.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar